fbpx

Šta je SPC – Sigma Pro Centar?

Sigma Pro Centri ili SPC-ovi su mreža Sigma centara izuzetnosti koji omogućavaju posebno iskustvo korisnika fotografske opreme te izuzetne standarde usluge.

Isprobajte, pozajmite i odaberite

Unutar Sigma Pro Centara možete u svakom trenutku isprobati, iznajmiti ili kupiti odabrane objektive. Neuporedivo iskustvo korišćenja Sigma objektiva tamo je dostupno uz savetovanje vrhunskih profesionalaca i poznavaoca Sigma rešenja te tehničku podršku.

Zašto Sigma Pro Centri?

Sigma Pro Centri nastali su na osnovu sličnih centara u najvećim svetskim središtima, koji su vremenom postali standard u iskustvu korišćenja Sigma proizvoda. Takav je potom koncept prilagođen potrebama i navikama korisnika srednje i jugoistočne Europe. Na taj način možete da budete sigurni da će Vaše iskustvo biti na visokom nivou, bez obzira na to koji Sigma Pro Centar posetite.

U njima jednostavno možete isprobati čitav niz objektiva s različitim mountovima, ili ih iznajmiti na neko vreme bez velikih finansijskih obaveza. Time je naročito praktičan način za svakog fotografa da se uveri u udobnost korišćenja, kvalitet i isplativost potencijalne investicije.

U prodavnicama sa oznakom Sigma Pro Centar možete da budete sigurni da će Vaši zahtevi da budu saslušani s najvećom pažnjom te da ćete moći da dobijete savet od onih koji najbolje poznaju naše objektive.

Za koga su namenjeni?

Sigma Pro Centri namenjeni su svima koji žele:

  • da isprobaju objektiv na licu mesta pre kupovine;
  • iznajmiti objektiv na neko vreme bez obaveze kupovine;
  • kupiti objektiv kod proverenog trgovca koji nosi oznaku Sigma Pro Centra te kod koga može da bude siguran da će, uz ostale ostvarene preduslove, moći da ostvari pravo na redovnu, ali i produženu garanciju uz registraciju proizvoda na internet stranici.

Unutar Sigma Pro Centra, možete da saznate sve relevantne informacije o Sigma objektivima.

Profesionalni korisnici mogu da iznajme vrhunski objektiv koji im treba samo za posebnu priliku, ili žele da testiraju objektiv pre nego što donesu konačnu odluku i odluče se za novu investiciju.

Entuzijasti mogu da istraže nove mogućnosti fotografije uz korišćenje profesionalnih objektiva. Uz to, svi fotografi mogu da učestvuju u različitim događajima koje organizuju Sigma Pro Centri. Na primer, na različitim edukativnim radionicama ili predstavljanju objektiva uz mogućnost isprobavanja. Na taj način Sigma Pro Centri imaju i svoju edukativnu funkciju te šire ljubav prema fotografiji, jedinstvenom jeziku koga govore i vole milioni ljudi širom sveta.

Kako prepoznati Sigma Pro Centar?

Sigma Pro Centar najlakše je prepoznati po logotipu, koga dobijaju samo oni trgovci koji poštuju najviše standarde kvaliteta koje zahteva Sigma. Unutar objekta pod znakom Sigma Pro Centra možete da budete sigurni da ćete moći da doživite posebno Sigma iskustvo.

 

Sigma Pro Center logo