fbpx

Blog

SIGMA Jesenji cashback: Kreirajte umetnost sa Art serijom i uštedite 100€

Vaša jesen može da zgleda mnogo bolje iz jednog od najnovijih SIGMA objektiva: proverite našu veliku cashback ponudu! Čeka vas 7 vrhunskih prime modela s kvalitetom Made in Aizu.

Read more...
SIGMA 23mm F1.4 DC DN Contemporary X Mount

SIGMA 23mm F1.4 DC DN (C): klasični 35mm look za X Mount

SIGMA APS-C trio za X Mount dobio je četvrtog člana: stigla je SIGMA 23mm F1.4 DC DN Contemporary. Nudi klasični 35mm look, vrhunske optičke karakteristike i kompaktne dimenzije za sve ljubitelje close-upova, portreta, upečatljivih pejzaža i noćnih prizora.

Read more...
Letnji SIGMA Cashback

Letnji SIGMA Cashback: nikad lakše do novog SIGMA objektiva

Vaše leto može da zgleda mnogo bolje iz jednog od najnovijih SIGMA objektiva: proverite našu veliku cashback ponudu! Čeka vas čak 27 vrhunskih zoom i prime modela s kvalitetom Made in Aizu.

Read more...
SIGMA 14mm F1.4 DG DN Art

Revolucionarni širokougaoni prime je stigao: SIGMA 14mm F1.4 DG DN Art je ultimativni objektiv za astrofotografiju

Revolucionarni širokougaoni prime je stigao! Otkrijte sve čari koje nudi najnovija SIGMA 14mm F1.4 DG DN Art i saznajte zašto se već smatra ultimativnim objektivom za astrofotografiju.

Read more...
Prolećni SIGMA Cashback

Prolećna SIGMA Cashback akcija: obezbedite povraćaj novca za niz vrhunskih objektiva

Stigla je nova prolećna SIGMA Cashback akcija, a traje kroz ceo mesec maj! Proverite koji su objektivi uključeni u ovu akciju, koliki su iznosi rabata i kako se možete prijaviti.

Read more...
Prime objektivi

Proleće objektiva: SIGMA predstavila čak tri prime noviteta

SIGMA ovog proleća predstavlja čak tri nova prime objektiva za one koji žele vrhunske optičke karakteristike uz kompaktne dimenzije. Dva su od njih namenjena full-frame, a jedan APS-C mirrorless fotoaparatima. Pogledajte zašto bi mogli naći mesto baš u vašoj foto torbi!

Read more...