fp

Najmanji i najlakši full-frame mirrorless fotoaparat na svetu. Vrhunska fleksibilnost i sloboda korišćenja.

Težina: 422g

Dimenzije: 112.6×69.9×45.3 mm

Senzor: 35 mm Bayer 24.6 MP

Category:

Description

SIGMA fp: najmanji full-frame mirrorless fotoaparat na svetu

Tijekom razvoja, SIGMA je ispočetka preispitala koje bi mesto digitalni fotoaparat trebao da ima u našoj svakodnevici. Tako je došla do “džepnog full-frame” koncepta. Naime, stvoriti sistem koji je zaista orijentisan korisniku te može ispuniti sve zahteve fotografa i snimatelja bez obzira na okolnosti bio je veliki izazov. Na taj izazov SIGMA je odgovorila fp-om i stvorila najmanji i najlakši full-frame mirrorless fotoaparat na svetu.

Više fleksibilnosti i slobode u korišćenju

SIGMA fp ima dva načina snimanja: cine i still, koji se mogu jednostavno smenjivati putem malenog prekidača, nudeći više fleksibilnosti i slobode u korišćenju. Osim toga, SIGMA fp je otporna na prašinu i zapljuskivanje, tako da sa njom možete da se zaputite u nova, izazovna okruženja te beskompromisno tragati za najboljom fotografijom. Robusno kućište sadrži i veliki pasivni hladnjak od magnezijuma, koji se nalazi između LCD ekrana i tela fotoaparata, za optimalne performanse. Može da se koristi sa različitim SIGMA dodacima, u zavisnosti o preferiranoj nameni i stilu korisnika, te vrhunskim SIGMA objektivima.

Idealan izbor za vloggere, fotonovinare i nezavisne filmadžije

Nećete se iznenaditi da je najviše obožavaju travel vloggeri, ulični fotografi, fotonovinari i nezavisni filmadžije, ali je podjednako omiljena među svim zaljubljenicima u napredne mogućnosti i vrhunski dizajn. To svedoči i nedavno dodeljena Red Dot Design Award, kao i TIPA Award 2020.

Kreativni izražaj vlasnika može da se ostvari i kroz brojne napredne funkcije, kao što su različiti načini rada boje, na primer “Teal and Orange”, kontrola tona i fill light funkcija za precizno podešavanje svih detalja fotografije. Osim tela fotoaparata, SIGMA je odlučila da ponudi i kit s objektivom, odnosno SIGMA fp fotoaparat sa SIGMA 45mm F2.8 DG DN | Contemporary objektivom. Uz vrhunski 45mm objektiv moćićete da istražite brojne mogućnosti izražavanja koje vam omogućava SIGMA fp fotoaparat.