fbpx

Novo: Big 3 F2.8 Zoom objektivi za svaku priliku

Objektivi Big 3

Novo: Big 3 F2.8 Zoom objektivi za svaku priliku

Tri F2.8 Zoom objektiva sastoje se od širokougaonog, standardnog i telefoto objektiva te su poznati i kao “The Big 3”, ili Velika trojka. Nude široku pokrivenost žižnog raspona, F2.8 svetlinu kroz čitav Zoom raspon, kao i trajnost. Svaki od ova tri objektiva poznat je kao high endmodel visokih performansi za profesionalno korišćenje. To su SIGMA AF 14-24mm F2.8 DG HSM, SIGMA AF 24-70mm F2.8 DG HSM i SIGMA AF 70-200mm F2.8 DG HSM objektivi.

Iskustva trojice različitih fotografa s Big 3 objektiva

U nastavku donosimo osvrt trojice fotografa koji su koristili Sigmina “Big 3″ F2.8 Zoom objektiva. Dejv Broša kaže: “Kao fotograf, zaista imate na stotine izbora koje možete napraviti svaki dan. Odlučujete li se da čekate na najbolju fotografiju, ili se odlučujete da se vratite kući? Isto vredi i za vašu opremu. Odlučujete li se samo za onu najpotrebniju, ili se odlučujete da nosite dodatnu težinu? Upravo vas ti izbori izdvajaju i pomažu vam u stvaranju jedinstvenog pristupa fotografiji.”

Sem Vong je fotograf venčanja koji želi da uhvati “taj trenutak u životu” koji možda više nikada nećete imati. “Volim da snimam trenutke između trenutaka. Ta vremena kada niko drugi ne gleda šta se događa, ali ja sam tamo, i ja to hvatam.”

„Potrebno je puno rada, vremena i energije da se dođe do ovakvih fotografija”, kaže Jusi Grznar. Ima trenutaka kada se pita: “Je li to zaista za mene? Koliko sam predan?” Ali ako prođete kroz sve te poteškoće, i uspete da dobijete željenu fotografiju na kraju, “to je… najbolji osećaj na svetu.”

Kako bismo omogućili vrhunska ostvarenja profesionalnih fotografa, odlučili smo se da ponudimo upravo ova tri SIGMA F2,8 Zoom objektiva koja pružaju vrhunske performanse.

U priloženom videu možete proveriti kako Big 3 izgledaju u akciji, a predlažemo i da proverite detaljna iskustva korišćenja na Sigminoj globalnoj internet stranici. Ova tri objektiva, kao i brojne druge, možete isprobati kod naših ovlašćenih trgovaca i u Sigma Pro Centrima.

Share this post