fbpx

Stigao nam je novi nagradni konkurs – SIGMA Spring Spectrum! Pogledajte kako možete da učestvujete.

SIGMA Spring Spectrum
Category: Novosti Tags: , ,

Stigao nam je novi nagradni konkurs – SIGMA Spring Spectrum! Pogledajte kako možete da učestvujete.

Živahne boje i toplije vreme izmamili su nas izvan kuće i podstakli našu kreativnost. U tom okruženju teško je odoleti fotoaparatu! Zato vas pozivamo da nam pokažete čitav spektar proleća kroz svoje Sigma objektive i učestvujte u velikom nagradnom konkursu SIGMA Spring Spectrum. Pokažite nam šta proleće znači za vas! Od prolećnih portreta, makro fotografije flore i faune, travel snapshota, božanstvenih pejzaža ili zaraslih seoskih puteva: izbor je vaš! Najbolja fotografija po izboru našeg žirija osvojiće vrednu nagradu: SIGMA fp full-frame mirrorless fotoaparat.

Kako mogu da učestvujem u “SIGMA Spring Spectrum” konkursu?

Pravila učešća u nagradnom konkursu su prilično jednostavna, a detalje možete pronaći ovde. Najvažnije je biti kreativan sa svojim SIGMA fotoaparatom ili objektivom i objaviti svoje inspirativne radove na Instagram profilu uz hashtag #sigmaspringspectrum. Tema konkursa je pokazati čari ovog godišnjeg doba. Iznenadite nas svojim odabirom i autentičnim izrazom! No, pazite: u obzir uzimamo isključivo objave objavljene od 15. maja do 21. juna 2021.

Kako učestvovati? Sledite ova tri jednostavna koraka:

  1. Objavite svoju fotografiju s hashtagom #sigmaspringspectrum na svom Instagram profilu. Pravila su kratka – dozvoljena je po jedna objava dnevno, i jedna fotografija po objavi.
  2. Prikupite više od 100 lajkova na Instagram objavi do najkasnije 25. juna kako biste mogli da uđete u uži izbor.
  3. Možete da se prijavite i sa više fotografija, ako zadovoljavaju uslove. Time povećavate verovatnoću da vas odaberemo! Samo ponovite korake 1.-2.

Nakon što prikupimo sve objave, naš stručni žiri će pomno pregledati pristigle radove i po potrebi zatražiti fotografije od kandidata iz užeg izbora, pre nego što odluči o pobedniku. Objavićemo rezultate, kao i imena osvajača vrednih nagrada, do 10. jula 2021.

Revolucionarna i kompaktna SIGMA fp kao atraktivna prva nagrada

Pobednici ili pobedniku konkursa pripašće izuzetno vredna nagrada: nova SIGMA fp i Ugovor o saradnji, čime će postati SIGMA ambasador i ostvariti dodatne povlastice!

Glavna nagrada, SIGMA fp, najlakši je i najmanji full-frame mirrorless fotoaparat na svetu. Najviše ga obožavaju nezavisni filmadžije, travel vloggeri, ulični fotografi, fotonovinari, ali je podjednako omiljen i među svim zaljubljenicima u napredne mogućnosti i vrhunski dizajn. To svedoči i dodeljena prestižna Red Dot Design Award, kao i TIPA Award 2020. Nedavni firmware update s intrigantnim opcijama kao što je kreiranja cinemagraphova unutar fotoaparata ili snimanje ProRes Raw i BlackMagic Raw preko HDMI-a samo je povećao njegovu atraktivnost. Više o tome šta nudi SIGMA fp pronađite ovde.

Dodelićemo i drugu i treću nagradu, u obliku vredne i korisne dodatne foto opreme. Sve fotografije koje se nađu među najboljih deset ćemo objaviti, uz imena autora, na našim SIGMA portalima i društvenim mrežama.

Konkurs je službeno otvoren. Čekamo vas!

Share this post