fbpx

Otvoren je SIGMA Winter Wonderland nagradni konkurs: uključite se!

dobitnici SIGMA Winter Wonderland
Category: Novosti Tags: , ,

Otvoren je SIGMA Winter Wonderland nagradni konkurs: uključite se!

Snežna bajka nam je sve bliža! Došao je decembar, a sa njime i prve pahulje snega, te onaj poseban zimski ugođaj. Iako nam, zbog različitih uvedenih restrikcija, nedostaju razna događanja i druženja s prijateljima, ovo razdoblje pruža i neke prilike. Imaćemo više vremena za provesti sa porodicom ili za boravak u prirodi, na svežem vazduhu. Naš nagradni konkurs “SIGMA Winter Wonderland” želi da vas podstakne da prepoznate i zabeležite te divne trenutke. Uz to, pruža i mogućnost osvajanja vrednih nagrada!

Kako mogu da učestvujem u konkursu “SIGMA Winter Wonderland”?

Pravila učestvovanja u nagradnom konkursu su prilično jednostavna, a detalje možete da pronađete ovde. Najvažnije je biti kreativan sa svojim SIGMA fotoaparatom ili objektivom te objaviti svoje inspirativne radove na Instagramu ili SIGMA Inspiration Facebook grupi, uz hashtag #sigmawinterwonderland. Tema konkursa je pokazati čari ovog godišnjeg doba. Iznenadite nas svojim odabirom i autentičnim izražajem! Ipak, pazite: u obzir uzimamo isključivo objave objavljene od 1. decembra do kraja godine, odnosno do 10. januara 2021.

Kako učestvovati? Sledite ova tri jednostavna koraka:

  1. Objavite svoju fotografiju s hashtagom #sigmawinterwonderland na svom profilu na Instagramu ili u Facebook grupi SIGMA Inspiration. Pravila su kratka – dozvoljena je po jedna objava dnevno, i jedna fotografija po objavi.
  2. Sakupite više od 100 lajkova na Instagram objavi ili 50 lajkova u Facebook grupi SIGMA Inspiration kako biste mogli da uđete u uži izbor (dovoljno je zadovoljiti jedan od dva uslova).
  3. Kad prikupite dovoljan broj lajkova, završite svoju kandidaturu tako što pošaljete originalnu fotografiju i link na Instagram/Facebook objavu koja je sakupila dovoljan broj lajkova na winter.wonderland@sigma-foto.hr. Fotografija bi trebala u sebi da zadrži meta podatke, kako bismo mogli da utvrdimo da je fotografirsna SIGMA objektivom ili fotoaparatom.
  4. Možete da se prijavite i sa više fotografija, ako zadovoljavaju uslove. Time povećavate verovatnoću da vas izaberemo! Samo ponovite korake 1.-3.

Nakon što prikupimo sve objave, naš stručni žiri će pažljivo da pregleda pristigle radove i odluči o pobedniku. Objavićemo rezultate, kao i imena osvajača vrednih nagrada, do 20. januara 2021.

Vredna prva nagrada: revolucionarna SIGMA fp

Pobednici ili pobedniku konkursa pripašće izuzetno vredna nagrada: nova SIGMA fp i Ugovor o saradnji, čime će postati SIGMA ambasador i ostvariti dodatne povlastice!

Glavna nagrada, SIGMA fp, najlakši je i najmanji full-frame mirrorless fotoaparat na svetu. Najviše ga obožavaju travel vloggeri, ulični fotografi, fotonovinari i nezavisni filmadžije, ali je podjednako omiljen i među svim zaljubljenicima u napredne mogućnosti i vrhunski dizajn. To svedoči i dodijeljena prestižna Red Dot Design Award, kao i TIPA Award 2020. Nedavni firmware update s intrigantnim opcijama kao što su kreiranje cinemagraphova unutar fotoaparata ili snimanje ProRes Raw i BlackMagic Raw preko HDMI-a samo je povećao njegovu atraktivnost. Više o tome šta nudi SIGMA fp pronađite ovde.

Dodelićemo i drugu i treću nagradu, u obliku vredne i korisne dodatne foto opreme. Sve fotografije koje se nađu među najboljih deset ćemo objaviti, uz imena autora, na našim SIGMA portalima i društvenim mrežama.

Konkurs je već službeno otvoren. Čekamo vas!

Share this post