fbpx

Spring vibes with SIGMA – ko je osvojio naš konkurs?

Spring Vibes with SIGMA
Category: Novosti Tags: ,

Spring vibes with SIGMA – ko je osvojio naš konkurs?

Proleće 2020. je, verujemo, bilo posebno za sve nas! Da bismo ga ovekovečili, pokrenuli smo nagradni konkurs “Spring vibes with SIGMA”, u kome ste mogli da izrazite sve ono što vas je pokretalo u proteklim mesecima, ali i da osvojite izvrsne nagrade. Glavna među njima bio je najmanji i najlakši full-frame mirrorless fotoaparat na svetu: SIGMA fp.

Šta nam je doneo “Spring vibes with SIGMA”?

Pravila učestvovanja u nagradnom konkursu bila su jednostavna: najvažnije je bilo biti kreativan sa svojim SIGMA fotoaparatom ili objektivom i objaviti svoje inspirativne radove na Instagramu sa hashtagom #sigmaspringvibes. Preneli ste nam obilje dobrih prolećnih vibracija, i ulepšali nam protekle mesece! Verujemo da u tome nismo bili jedini.

U uži izbor za nagradu ušle su fotografije koje su prikupile više od 100 srca (lajkova) na Instagram objavi. Pratili smo samo objave objavljene do kraja kalendarskog proleća, odnosno do 20. juna. Ujedno, nismo mogli da uzmemo u obzir ni objave sa više fotografija, one koje su objavljene pre 19.5.2020, kao i one koje nismo mogli da povežemo sa temom konkursa (koje nisu imale bar jedan prolećni motiv).

Naš stručni žiri bio je sastavljen od priznatih fotografa i umetnika: Igor Rosina, Petar Sabol i Jovana Rikalo te dva člana tima iz redova našeg distributera. Pomno su pregledali sve pristigle radove: pred njima je bio zahtevni zadatak odabira najboljih, prvenstveno po opštem kvalitetu fotografije. Od nekoliko stotina prijava, naposletku su se složili oko troje najboljih!

Laureati ovogodišnjeg konkursa

Pobedniku konkursa pripašće izuzetno vredna nagrada: nova SIGMA fp. U poslednjih nekoliko dana objavljen je i novi firmware update za ovaj fotoaparat nagrađivanog dizajna, čime je dodatno dobio na atraktivnosti. Pobednički portret možete pogledati ovde:

 

View this post on Instagram

 

Flower power

A post shared by Dora Barker (@barkerdora) on

Druga nagrada pripala je ovom posebnom pejzažu:

 

View this post on Instagram

 

Jedna u duhu ovog proleća ⚡️? #sigmaspringvibes

A post shared by @ mmmilosevic on

Trećenagrađeni je rad iz ptičjeg sveta:

 

View this post on Instagram

 

Peek a boo guys! ? #wildlife

A post shared by Harry Tomljanović (@harry.lenz) on

Još neke fotografije kojima smo se divili možete da pogledate dole:

 

View this post on Instagram

 

?? #capreoluscapreolus #europeanroedeer #wildlife_shots #wildlife_captures #wildcroatia #sigmaspringvibes

A post shared by manu.elia (@manu.elia) on

 

View this post on Instagram

 

… ❤️ #subotica #ljubav #rajhlovapalata #secesijan #sigmaspringvibes

A post shared by Danna | Fotograf za venčanje (@dannasladjana_weddings) on


Hvala svima koji su prijavili svoje fotografije i učestvovali u našem SIGMA Spring Vibes takmičenju. Pratite nas i dalje za još inspirativnih fotografija, ali i novih nagradnih konkursa!

Share this post