fbpx

Saznajte šta nam donosi Black Friday 2020 akcija!

SIGMA Black Friday 2020
Category: Novosti Tags: , ,

Saznajte šta nam donosi Black Friday 2020 akcija!

I ove godine pripremamo posebnu Black Friday akciju za odabrane SIGMA proizvode kod naših ovlašćenih trgovaca. Zvezda našeg Black Friday 2020 je SIGMA fp, najmanji i najlakši full-frame mirrorless fotoaparat na svetu, koji očarava svojom fleksibilnošću i visokim performansama. Omiljeni izbor nezavisnih filmografa, travel vloggera, uličnih fotografa i fotonovinara postao je još popularniji nakon što je ovogodišnja verzija firmwarea otvorila niz novih mogućnosti za entuzijaste i profesionalce.

SIGMA fp fotoaparat ili kit na BF2020 akciji možete da nabavite po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1599 EUR (188000 RSD) za telo fotoaparata, odnosno 1999 EUR (235000 RSD) za kit. Dostupni su kod odabranih SIGMA trgovaca. U Srbiji su to BM Focus i PC Foto. Kako biste direktno pristupili njihovoj ponudi, kliknite ovde da biste razgledali SIGMA proizvode u ponudi PC Foto, a ovde za ponudu BM Focusa.

Najmanja, a tako moćna: SIGMA fp

Od svog predstavljanja, SIGMA fp je izazvala snažan interes fotografa i videografa širom sveta, a podjednako je omiljena i među svim zaljubljenicima u napredne mogućnosti i vrhunski dizajn. Potpuno inovativnim pristupom i superiornim mogućnostima, ona briše granicu između fotografije i videa. Zahvaljujući tome što koristi L-mount objektive, za nju je dostupan sve veći izbor vrhunskih objektiva različitih proizvođača.

Uz široku paletu dostupnih accessoriesa, Sigmu fp moguće je modularno nadograditi u zavisnosti od toga za šta je planirate koristiti. Svojim intuitivnim menijima i jednostavnim korišćenjem naprednih funkcija, izuzetno je pristupačna i entuzijastima i iskusnim profesionalcima. O tome koliko je cenjena među stručnom javnosti svedoči i nedavno dodeljena Red Dot Design Award te TIPA Award 2020.

Tajna superiornosti u malom pakovanju

Iako je po kompaktnosti na nivou crop-sensor fotoaparata, SIGMA fp koristi pozadinski osvetljen Bayer senzor punog formata (full-frame) s 24.6 efektivna megapiksela. Za efikasno hlađenje zadužen je veliki pasivni hladnjak od magnezijuma, koji se nalazi između LCD ekrana i tela fotoaparata kako bi se postigle optimalne performanse. SIGMA fp se može koristiti s različitim SIGMA dodacima, u zavisnosti od preferirane namene i stila korisnika.

Ukupnom težinom od samo 422g s baterijom, SIGMA fp ostaje neprikosnovena u svetu full-frame fotoaparata s izmenjivim objektivima. Mala težina i visoka robusnost postignuta je visokim udelom aluminijumske legure na ključnim delovima tela, koje je otporno na prašinu i zapljuskivanje. Paleta naprednih funkcionalnosti, poput Cinemagraph funkcije ili širok izbor popularnih načina boje, kao što su Teal & Orange, samo upotpunjuju izuzetnu prilagodljivost ovog fotoaparata.

Uz posljednji Firmware Update 2.0, filmografe i video-profesionalce će razveseliti i reprodukcija CinemaDNG datoteka na fotoaparatu, DCI 4k 12bit/HDMI RAW output, snimanje u Blackmagic RAW preko HDMI-ja, Dual ISO, Color OFF način rada i brojne druge novosti.

SIGMA fp dostupna i kao kit s 45mm F2.8 DG DN Contemporary objektivom

U skladu sa prirodom najmanjeg i najlakšeg full-frame mirrorlessa na svetu je imati i kompaktan objektiv visokih performansi i nepogrešivog stila. Zato je SIGMA fp, osim kao telo fotoaparata, dostupna i u kitu. Simbioza ovog fotoaparata i objektiva izvrsno utelovljuje sve ono po čemu je SIGMA tako poseban proizvođač.

Naime, SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary je prvi objektiv za full-frame mirrorless objektive iz linije Contemporary. U skladu sa njenom filozofijom, izvanredno utelovljava kombinaciju kompaktnosti i performansi u objektivu koji ćete želeti stalno da nosite sa sobom. Njegov predivno izraženi bokeh efekt, mekan i niskog kontrasta, prirodan je i oku ugodan. Zahvaljujući svojoj minimalnoj fokusnoj udaljenosti od 24 cm, jednostavno ga je koristiti u svakodnevnim situacijama, a manualni fokusni prsten pruža vrhunsku kontrolu kreativnog procesa. Za SIGMA 45mm F2.8 DG DN Contemporary objektiv možete dobiti i produženu garanciju ako ga u roku od 30 dana od kupovine registrujete kod Solusa, ovlašćenog SIGMA distributera.

Do kada mogu da iskoristim Black Friday 2020 akciju?

Ponuda je dostupna do 29. novembra 2020.

Share this post