fbpx

Spring Vibes with SIGMA 2020: nagradni konkurs

Spring Vibes with SIGMA
Category: Novosti Tags: ,

Spring Vibes with SIGMA 2020: nagradni konkurs

Proleće 2020. je, sasvim smo sigurni, nezaboravno za sve nas, gde god se nalazili! Zar ga ne bi bilo odlično zabeležiti? Zato pokrećemo nagradni konkurs “Spring vibes with SIGMA”, u kome možete da izrazite sve ono što vas pokreće ovog proleća, ali i da osvojite odlične nagrade!

Kako mogu učestvovati u “Spring vibes with SIGMA”?

Pravila učestvovanja u nagradnom konkursu su prilično jednostavna, a detalje možete pronaći ovde. Najvažnije je biti kreativan sa svojim SIGMA fotoaparatom ili objektivom i objaviti svoje inspirativne radove na Instagramu s hashtagom #sigmaspringvibes. Tema konkursa nije strogo zadata, već je važno da se samo uklapa u dobre prolećne vibracije. Iznenadite nas svojim odabirom i autentičnim izražajem!

U uži izbor za nagradu ulaze one fotografije koje skupe više od 100 srca (lajkova) na Instagram objavi. Ako vaša objava sakupi više od 100 srca i želite je kandovati za konkurs, pošaljite originalnu fotografiju i link na Instagram objavu na spring.vibes@sigma-foto.rs. No, pazite! Pratimo samo objave objavljene do kraja kalendarskog proleća, odnosno do 20. juna.

Nakon što prikupimo sve objave, naš stručni žiri će pomno da pregleda sve pristigle radove i da odlučiti o pobedniku. Do 4. jula objavićemo odluku o pobednicima koji mogu da osvoje jednu od tri vredne nagrade.

Vredne nagrade za prva tri mesta

Pobednici ili pobedniku konkursa pripašće izuzetno vredna nagrada: nova SIGMA fp. Ovaj najlakši i najmanji full-frame mirrorless fotoaparat najviše obožavaju travel vloggeri, ulični fotografi, fotonovinari i nezavisni filmadžije, ali je podjednako omiljena među svim zaljubljenicima u napredne mogućnosti i vrhunski dizajn. To svedoči i nedavno dodeljena Red Dot Design Award, kao i TIPA Award 2020. Više o fp-u pronađite ovde.

Dodelićemo i drugu i treću nagradu, s posebnim priznanjem. Sve fotografije koje se nađu u prvih deset ćemo, naravno, objaviti uz imena autora na našim SIGMA portalima i društvenim mrežama.

Konkurs je već službeno otvoren. Čekamo vas!

Share this post