fbpx

SIGMA Cashback: velika akcija na objektive

SIGMA Cashback

SIGMA Cashback: velika akcija na objektive

S letom stiže i nova, velika SIGMA Cashback akcija! Preko nje možete da dobijete čak do 150 EUR povraćaja za odabrane objektive kupljene u razdoblju od 15. jula do 30. septembra 2020. Proverite kako možete da ostvarite ovaj povraćaj koji su SIGMA objektivi uključeni u akciju.

Koji objektivi ulaze u SIGMA Cashback akciju?

U SIGMA Cashback akciji dostupno je čak šest vrhunskih objektiva. Sva tri prime objektiva u ovom izboru dolaze iz Art linije te imaju F1.4 otvor blende: 24mm, 35mm i 50mm. S razlogom su jedni od najomiljenijih SIGMA objektiva, zahvaljujući svojim beskompromisnim performansama i kvalitetu slike. Njihove klasične žarišne dužine su garancija da će svaki fotograf pronaći jedan za sebe, a dostupni su s nizom popularnih mountova.

Ako ste, pak, nameravali da svoj arsenal obogatite zoom objektivima, sad možete da birate između tri zooma iz Art i Sports serije koja obuhvataju žižna dužine od 14mm pa sve do 200mm. Pogađate, radi se o proverenom Big 3: 14-24mm F2.8 DG HSM Art, 24-70mm F2.8 DG OS HSM Art te 70-200mm F2.8 DG HSM Sports. Uz tako širok raspon i stalni F2.8 otvor blende, izvanredan su izbor za profesionalce, ali i obične zaljubljenike u fotografiju koji žele više slobode u svom umetničkom izražavanju.

Ko može da učestvuje?

Učestvovatiu mogu sve osobe koje kupe objektiv unutar razdoblja od 15. jula do 30. septembra 2020. kod ovlašćenih SIGMA trgovaca u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji, čiju listu možete da pronaći dole. Sve što je potrebno je da se registrujete za SIGMA Cashback akciju na ovoj web stranici u predviđenom roku.

Koliko iznosi SIGMA Cashback?

Iznos zavisi od odabranog objektiva. On može da varira od 80 do 150 EUR, a tačan iznos povraćaja po objektivu proverite na fotografiji ispod. Dostupan je isključivo na odabrane objektive u navedenom razdoblju te registrovane unutar maksimalnih 45 dana od datuma kupovine.

SIGMA CashbackKako se mogu registrovati za SIGMA Cashback?

Nakon kupovine objektiva prvo se registrujte na našoj web stranici. Zatim, nakon što se prijavite, u meniju odaberite Cashback i ispunite prijavni list. Za nju će biti potrebna kopija (fotografija) garantnog lista sa pečatom trgovca, kopija (fotografija) računa, serijski broj objektiva, ime trgovca, naziv proizvoda i datum kupovine. Nakon što unesete sve tražene podatke, dobićete povratni e-mail sa potvrdom da smo primili Vaše podatke. No, kad ste već uneli podatke za Cashback, predlažemo da odmah popunite i zahtev za produženom garancijom od dodatne 3 godine, čime će ukupna garancija na objektiv da iznosi 5 godina!

Koji je postupak dobijanja cashbacka i kad mogu da ga očekujem?

Kada Vaša sredstva budu odobrena za povraćaj, dobićete obaveštenje od trgovca na e-mail adresu. Tada ćete moći da dobijete svoj SIGMA Cashback, zavisno od načina povraćaja koji je moguć kod trgovca kod koga ste kupili objektiv. Postupak uobičajeno traje od 45 do 60 dana.

Lista trgovaca koji učestvuju u SIGMA Cashback akciji:

Share this post