fbpx

Uočene potencijalne poteškoće s ghostingom kod novog SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN Contemporary objektiva

Pozicija serijskog broja SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN Contemporary
Category: Novosti Tags: ,

Uočene potencijalne poteškoće s ghostingom kod novog SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN Contemporary objektiva

SIGMA je, vodeći se principima transparentnosti i lojalnosti prema svojim kupcima, objavila da deo proizvedenih SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary objektiva ima određene poteškoće. Iako trgovci sa područja na kome deluje Solus, ovlašćeni SIGMA distributer za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Severnu Makedoniju, Albaniju i Bosnu i Hercegovinu nisu počeli da prodaju ovaj objektiv, podržavamo ovaj iskorak i u potpunosti prenosimo pismo SIGMA korporacije:

“Poštovani kupci,

hvala Vam na Vašoj kupovini i kontinuiranoj podršci našim proizvodima.

Postali smo svesni potencijalnih poteškoća sa našim nedavno predstavljenim objektivom SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary, koji bi mogao da vodi do povećanog ghostinga tokom vremena, u određenim uslovima korišćenja. To nije u skladu sa našim uobičajeno visokim standardima, tako da delujemo kako bismo uklonili ovaj problem što je brže moguće.

Zahvaćeni proizvod i serijski brojevi

– Zahvaćeni proizvod:SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary (za L-mount i Sony E mount)

– Serijski brojevi: serijski brojevi niži od 55488834, bez obzira na mount

Ovaj fenomen je utvrđen rano, tako da je pogođen samo mali broj kupaca. Svi oni koji su već primili svoj 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary objektiv (koji je tek počeo sa isporukama u određenim zemljama) mogu da provere serijski broj svog objektiva kako bi proverili da li je zahvaćen ovim problemom.

Kako proveriti serijski broj

Serijski broj možete da pronađete otisnut na strani objektiva, i isto tako unutar kutije. Ako je vaš serijski broj veći od 55488834, možete da budete sigurni da nije zahvaćen ovim problemom.

Uzrok fenomena

Naši optički inžinjeri naporno rade kako bi identifikovali i uklonili uzrok ovog fenomena. Očekujemo da ćemo uspeti da ga razrešimo unutar jednog meseca.

Kako ćemo postupiti prema ovom problemu

Obustavićemo sve pošiljke zahvaćenog proizvoda dok se ne utvrdi uzrok problema. Kad saznamo uzrok, stupićemo u kontakt s malim brojem pogođenih kupaca kako bismo ih obavestili hoćemo li popravljati njihov objektiv ili ga zameniti te informisati o tačnom toku ovog postupka.

U međuvremenu, svi kupci mogu sa sigurnošću da nastave da koriste svoj 28-70mm F2.8 DG DN | Contemporary. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte svoj lokalni ovlašćeni SIGMA servisni centar, koji će vam rado pomoći.

Izvinjavamo se zbog mogućih neprijatnosti i uveravamo vas da ćemo rešiti ovaj problem što je pre moguće.

SIGMA Corporation”

Adrese servisnih centara na našem području SIGMA distribucije možete pronaći ovde. Čim budu dostupne dodatne informacije o problemu, prenećemo ih putem ove web stranice i drugih komunikacionih kanala.

Share this post