fbpx

SIGMA Cashback 2022. – ove jeseni povraćaj novca za E-mount objektive!

SIGMA CASHBACK 2022.
Category: Novosti Tags: , , ,

SIGMA Cashback 2022. – ove jeseni povraćaj novca za E-mount objektive!

Ove jeseni E-mount objektivi nisu nikad bili dostupniji! Stiže nam nova akcija SIGMA Cashback 2022., preko koje možete dobiti između 100 EUR i 200 EUR povraćaja u dinarskoj protivvrednosti za odabrane SIGMA E-mount objektive. Akcija važi za objektive kupljene u periodu od 1. oktobra do 30. novembra 2022. Proverite kako možete da ostvarite ovaj povraćaj i koji su SIGMA objektivi i radnje uključene u akciju.

Koji objektivi ulaze u SIGMA Cashback 2022. akciju?

U SIGMA Cashback 2022. akciji dostupno je čak šest vrhunskih full-frame objektiva. Kao prvo, tu je izuzetno hvaljena SIGMA 85mm F1.4 DG DN Art. Ovaj kratki telefoto objektiv s velikim otvorom blende i izuzetnom oštrinom omiljen je za fotografisanje portreta. Preostalih pet objektiva su zoomovi i obuhvataju veoma širok raspon od 14mm pa sve do 600mm, što znači da će svako moći pronaći zoom za sebe.

Za početak, tu je SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN Art za one kojima treba širokougaoni raspon uz vrhunski kvalitet slike i svetli otvor blende. Idealno za pejzaže, arhitekturu ili astrofotografiju. Oni koji žele svestranost u jednom moćnom objektivu koga neće skidati sa fotoaparata, tu je SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art. Ona pokriva široku paletu potreba, uz poznati Art kvalitet i kremasti bokeh efekt. Kao alternativa za one kojima je važna kompaktnost bez žrtvovanja kvalitetе, tu je SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN Contemporary. Zahvaljujući nešto manjem rasponu u širokom uglu i najnovijim tehnologijama, teži manje od 500 grama, pa će biti idealna za one koji žele F2.8 otvor blende uz minimalnu težinu.

Što se telefoto raspona tiče, SIGMA Cashback 2022. nudi čak dva super telefoto objektiva. Prvi je SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS Contemporary, vrlo kompaktna opcija sa snažnom optičkom stabilizacijom, sjajnim optičkim karakteristikama i snažnim efektom kompresije. Uz dodatne SIGMA telekonvertere, raspon je moguće produžiti i do dva puta. Druga opcija je SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS Sports: beskompromisni superzoom za one koji žele fotografisati sport, akciju, životinje u pokretu ili udaljene detalje. Njena otpornost, prilagodljivost u funkcionalnostima i priključak za tripod čine je prigodnom za najzahtevnije sladokusce.

Ko može da učestvuje?

Učestvovati mogu sve osobe koje kupe objektiv unutar razdoblja od od 1. oktobra do 30. novembra 2022. kod ovlašćenih SIGMA trgovaca, čiju listu možete pronaći na dnu. Sve što je potrebno je registrovati se za SIGMA Cashback akciju na ovoj web stranici u predviđenom roku.

Koliko iznosi SIGMA Cashback?

Iznos zavisi od odabranog objektiva. On može varirati od 100 EUR i 200 EUR, a tačan iznos povraćaja po objektivu proverite ovde:

SIGMA 85mm F1.4 DG DN Art – 100 EUR

SIGMA 14-24mm F2.8 DG DN Art – 200 EUR

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN Art – 100 EUR

SIGMA 28-70mm F2.8 DG DN Contemporary – 100 EUR

SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN Contemporary – 100 EUR

SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN Sports – 200 EUR

Dostupan je isključivo na odabrane objektive u navedenom razdoblju te registrovane unutar maksimalnih 30 dana od datuma kupovine.

Kako se mogu registovati za SIGMA Cashback 2022.?

Nakon kupovine objektiva, prvo se registrujte na našoj web stranici. Zatim, nakon što se prijavite, u meniju odaberite Cashback. Za njega je potrebna kopija (fotografija) garantnog lista sa žigom trgovca, kopija (fotografija) računa, serijski broj objektiva, ime trgovca, naziv proizvoda i datum kupovine. Nakon što unesete sve tražene podatke i ako vaš objektiv zadovoljava uslove, moći ćete osigurati Cashback u iznosu koji zavisi od kupljenog objektiva. O ispravnosti zahteva za Cashbackom bićete obavešteni emailom, u roku od nekoliko radnih dana od popune zahteva – čim proverimo unesene podatke.

*SIGMA Cashback 2022. svaki kupac može koristiti jednom za svaki model, a ukupno za kupovinu maksimalno 6 objektiva.

Koji je postupak dobijanja cashbacka i kad ga mogu očekivati?

Kada Vaša sredstva budu odobrena za povraćaj, dobićete obaveštenje od trgovca na e-mail adresu. Tada ćete moći dobiti svoj SIGMA Cashback, zavisno od načina povraćaja koji je moguć kod trgovca kod koga ste kupili objektiv. Postupak uobičajeno traje od 45 do 60 dana.

Lista trgovaca koji učestvuju u SIGMA Cashback akciji:

Srbija

Elfotiks

BM FOCUS

Josipović

PCFOTO

Hrvatska

Aviteh

Canosa

Kodak

Prizma

Slovenija

A.C.S.

Beseničar

Fotospecialisti

Infocona

Makedonija

Pix Plus

Share this post