fbpx

Prolećna SIGMA Cashback akcija: obezbedite povraćaj novca za niz vrhunskih objektiva

Prolećni SIGMA Cashback

Prolećna SIGMA Cashback akcija: obezbedite povraćaj novca za niz vrhunskih objektiva

Nakon brojnih zanimljivih noviteta iz SIGMA ponude o kojima ste mogli da čitate u poslednje vreme, stiže nam i prolećni SIGMA Cashback. Snimite predivne fotografije cveća, životinja i prolećnih motiva uz vrhunske makro i telefoto objektive dostupne u ovoj akciji. Odabrani su L-mount, Sony E-mount i Canon EF-mount objektivi, čime će veliki deo fotografskih entuzijasta i profesionalaca moći pronaći nešto za sebe. Proverite trajanje akcije i dostupne objektive, kao i koliko iznosi povraćaj novca i kako ga možete ostvariti!

Koji objektivi ulaze u prolećni SIGMA Cashback?

U prolećni SIGMA Cashback 2023 uključena su četiri vrhunska full-frame objektiva. Kao prvo, tu je SIGMA 105mm F2.8 DG DN MACRO Art, dizajniran ekskluzivno za full-frame mirrorless fotoaparate. Njegov najsavremeniji optički dizajn obezbeđuje izuzetnu oštrinu slike na svim udaljenostima od subjekta: od ekstremnih close-upova sve do beskonačnosti. Osim toga, nudi izuzetno detaljno renderisanje i vernost boja uz prirodan i mekan bokeh efekt i minimizovan ghosting i flare. Uz njega, otkrivanje lepote cveća, insekata i svakodnevnih predmeta biće novo i osvežavajuće kreativno iskustvo.

Drugi makro objektiv uključen u ovu ponudu je SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO Art, kratki telefoto makro objektiv za najzahtevnije korisnike. I dok veća 105-ica blista u fotografisanju prirode, kompaktnija 70mm SIGMA idealna je za fotografisanje proizvoda, hrane i sve situacije u kojima se želite maksimalno približiti subjektu. Optički kvalitet ovog objektiva nadaleko je prepoznat, zbog vrlo visoke rezolucije, oštrine pri najvećem otvoru blende i sjajnom mikrokontrastu. SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO Art u ovoj ponudi dolazi za L-mount, E-mount i EF-mount fotoaparate.

Što se telefoto raspona tiče, prolećni SIGMA Cashback 2023 nudi čak dva super telefoto objektiva. Prvi je SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS Contemporary, vrlo kompaktna opcija sa snažnom optičkom stabilizacijom, izuzetnim optičkim karakteristikama i efektom kompresije. Ako koristite SIGMA telekonvertere za L-mount, raspon je moguće produžiti i do dva puta. Na kraju, tu je SIGMA 150-600mm F5-6.3 DG DN OS Sports. To je beskompromisni superzoom za one koji žele da fotografišu sport, akciju, životinje u pokretu ili udaljene detalje. Njena otpornost, prilagodljivost u funkcionalnostima i priključak za tripod čine je prikladnom za sve, od entuzijasta do profesionalaca. Oba ova objektiva moguće je odabrati za E-mount i L-mount.

Ko može učestvovati?

Učestvovati mogu sve osobe koje kupe objektiv u periodu od 1. maja do 31. maja 2023. kod ovlašćenih SIGMA trgovaca na listi koja se nalazi na kraju ovog članka.

Učestvovanje u akciji unutar Srbije, Bosne i Hercegovine i Severne Makedonije je jednostavno: vaš prodavac će odobriti rabat na kupovinu objektiva na licu mesta.

Koliko iznosi SIGMA Cashback?

Iznos zavisi o odabranom objektivu. On može da varira od 100 evra do 200 evra u dinarskoj protivvrednosti. Tačan iznos povraćaja po objektivu proverite na slici ispod. Dostupan je isključivo na odabrane objektive u navedenom periodu.

*Prolećni SIGMA Cashback 2023 svaki kupac može da koristi jednom za svaki model, a ukupno za kupovinu maksimalno četiri objektiva.

Lista prodavaca koji učestvuju u SIGMA Cashback akciji:

Srbija

Elfotiks https://fotodiskont.rs/

BM FOCUS https://www.bmfocus.rs/

Josipović https://josipovic.rs/

PCFOTO https://pcfoto.biz/

Bosna i Hercegovina

Foto print Žunić d.o.o. https://fotozunic.com

Severna Makedonija

Pix Plus https://www.pixplus.com.mk/

Hrvatska

Aviteh https://www.aviteh.hr/

Canosa https://www.canosa.com.hr/

Kodak https://www.anigota.hr/

Prizma https://prizma-foto.hr/

Slovenija

A.C.S. https://acssony.si/

Beseničar https://trgovina.besenicar.si/

Fotospecialisti https://foto-shop.si/

Infocona info@infocona.si

Albanija

VIDEOMOBILE Shpk https://videomobile.al

Share this post