fbpx

Otvaranje Sigma Pro Centra u Zagrebu i Beogradu

Category: Događaji, Novosti Tags: , , ,

Otvaranje Sigma Pro Centra u Zagrebu i Beogradu

U mesecu maju održalo se otvorenje Sigma Pro Centra (SPC) u Zagrebu i Beogradu. Sigma Pro Centri su centri izuzetnosti koji pružaju posebno iskustvo korisnika fotografske opreme te izuzetne standarde usluge.

Otvaranje Sigma Pro Centra u Zagrebu

Upravo zato nam je zadovoljstvo što je Prizma Foto postao prvi Sigma Pro Centar u Hrvatskoj. Prizma Foto je trgovina profesionalne foto, video i audio opreme s višedecenijskom tradicijom. Njihovo profesionalno i edukovano osoblje svakodnevno pomaže fotografima i snimateljima, kao i onima koji to žele da postanu, u odabiru one foto i video opreme koja najbolje odgovara njihovom iskustvu i potrebama. 

Kako Prizma Foto u svom asortimanu već dugi niz godina nude Sigma objektive te poseduju tradiciju i znanje o Sigma kvalitetu, bili su logičan izbor za Sigma Pro Centar. To znači da će svi zainteresovani fotografi i snimatelji u njihovom prostoru moći da vide i isprobaju najnovije Sigma proizvode. 

Na svečanom otvaranju okupili su se profesionalci i zaljubljenici u fotografiju. Imali su priliku da isprobaju svu raskoš Sigmine optike umotanu u neke od najboljih objektiva današnjice. Zahvaljujući angažmanu Prizma Foto ekipe, fotografi su objektive mogli da isprobavaju u profesionalnim studijskim uslovima. Tako su se i lično mogli uveriti u beskompromisni kvalitet Sigma proizvoda.

Svima onima koji nisu uspeli da dođu na prvi SPC događaj, preporučujemo da Sigmine proizvode uzmu u ruke i isprobaju (Touch&Try) uživo. To mogu da učine bilo koga radnog dana u prostorima Prizma Foto trgovine na zagrebačkom Španskom.

I Beograd je dobio Sigma Pro Centar

Sve najpopularnije Sigma objektive možete da pronađete u BM Fokus foto radnji u Beogradu, koja je ekskluzivni Sigma Pro Centar (SPC) u Srbiji.

Njihov lepo i moderno uređeni prostor možete da pronađete na adresi Pavla Vuisića 80, na samom ulazu u Beograd. Tamo će vas profesionalno osoblje rado savetovati i otkriti vam šta čini Sigma objektive jednima od najboljih na svetu.

Na otvarenju Sigma Pro Centra u Beogradu pristigli su mnogobrojni zainteresovani fotografi i snimatelji, kao i foto entuzijasti. Ni jedni ni drugi nisu krili oduševljenje fotografijama snimljenim Sigma objektivima na samom događanju. Iskusno osoblje BM Fokus trgovine sa zadovoljstvom je pružalo odgovore na sva pitanja.

Za sve one koji nisu prisustvovali otvorenju SPC-a, BM Fokus će i dalje omogućavati zainteresovanim fotografima da uzmu u ruke i isprobaju (Touch&Try) široku paletu Sigminih objektiva. Tako će unutar Sigmine ponude moći da odaberu ono najbolje za sebe i svoje potrebe.

 

Share this post