fbpx

MADE IN AIZU

Svi proizvodi koji se nalaze na policama pod oznakom SIGMA proizvedeni su u fabrici u japanskoj regiji Aizu, i zato ponosno nose oznaku “Made in Aizu”. Istražite jedinstvenih pola veka tradicije.

SAZNAJTE VIŠE

SIGMA SEIN

SEIN je tromesečni magazin koji smo osnovali 2014. godine. Njegovo ime potiče od nemačke riječi “biti”, jer kamera i objektiv su ono što je najbliže ljudskim osećanjima, ljudskoj biti.

SAZNAJTE VIŠE

INSPIRACIJA

Vaša sveža doza inspirativnih foto osvrta

Travel fotografija s Evom zu Beck i dva vrhunska SIGMA objektiva

Robert Pljuščec piše o svom putovanju i snimanju s poljskom influenserkom i putnicom oko sveta, Evom zu Beck. Snimali su u maslinovim nasadima Istre i planinarili po Zavižanu, a Robert je pritom isprobao i uporedio dva SIGMA objektiva za mirrorless i DSLR tela.

Objektiv koji me učinio boljim fotografom: SIGMA 24-35mm F2 DG HSM Art

“Sva tehnika sveta ne može nadoknaditi nesposobnost primećivanja”, citat je Elliotta Erwitta koji je našem gostujućem autoru, Robertu Pljuščecu, posebno blizak. Ipak, za jedan objektiv tvrdi da ga je učinio boljim fotografom. Uronite u čudesan svet njegovih fotografija!

Fotografisanje ptica: Sigma 105mm Art i portretisanje ptičjeg sveta

U nesvakidašnju ptičarsku avanturu upustio sam se s potpuno ‘neprimerenim’ objektivom. Društvo mi je pravila egzotična Sigma 105mm f/1.4 Art, koju svi povezujemo sa portretima. Samo, ovog puta će portretisane biti – ptice.

NOVOSTI

Najnovije vijesti iz Sigma sveta

SIGMA 28-45mm F1.8 DG DN | Art – Prvi F1.8 full-frame mirrorless zum objektiv na svetu*

SIGMA 28-45 mm F1.8 DG DN | Art je prvi na svetu full frame zum objektiv sa konstantnim maksimalnim otvorom blende od F1.8, koji pruža oštrinu i jasnoću uporedivu sa onom fiksnog objektiva. Od ranije poznata kao pionir jedinstvenih zum objektiva sa velikim otvorom blende, uključujući SIGMA 18-35mm F1.8 DC HSM | Art i SIGMA […]

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art – Evolucija Klasike

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art je SIGMA-in flagship objektiv koji se značajno razvio od prethodnog modela uključivanjem najnaprednijih SIGMA tehnologija – od dizajna do proizvodnje. U poređenju sa prethodnim SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art, SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art je poboljšao snagu rezolucije širom opsega zumiranja, a […]

SIGMA najavila lansiranje zamenljivih objektiva za Canon RF sistem

SIGMA Korporacija (CEO: Kazuto Yamaki) sa zadovoljstvom najavljuje predstojeće lansiranje zamenljivih objektiva za Canon RF Mount sistem. Ovaj pribor omogućava korisnicima da uživaju u visokim performansama i visokokvalitetnim SIGMA sočivima u originalnom bajonetu na svom Canon RF Mount sistemu.   Najavljeni proizvodi Detaljne informacije o proizvodu potražite na linku ispod.   [ Lansiranje u julu […]